Taizemes naktis.

Bija tas gods pavadiit 2 nedeeljas Taizemee. Bija doma braukt exkursijaas pa Taizemes skaistaakajaam vietaam, bet ierodoties Bankokaa (Taizemes galvaspilseeta) viss mainiijaas.

Pirmaa nakts

Peec nogurdinoshaa brauciena bija doma paguleet, bet neko taadu nesanaaca izdariit, jo uztraukums un veelme tomeer sanjemt visu un uzreiz. Peec iekaartoshanaas viesniicaa devaamies eest vakarinjas uz vietu, kur ved visus tuuristus, kad vinji ir atbraukshi liidz Taizemei. Saldi, asi eedieni. Shajaas vakarinjaas apeedu bljodinju ar riisiem un zivi. Vairaak neko negribeejaas peec apostiishanas un nogarshoshanas.
Kameer eedam, tikmeer vieteejo priekshnesumi. dejo, speelee muuziku un apkalpo tuuristus. Aizju uz otru telpu, kas ir atklaataa, bez jumta, uzpiipeet. Pamanu, ka tur to pashu dejo un tie pashi maakslinieki. Ieprieksh jau domaaju, ko vinji taa skraida turpu shurpu. Smeekjeejot un skatoties uz dejotaajaam, iepaziistos ar kaadu japaani. Vinjsh, uzvalkaa un ar portfeliiti man jautaa peec cigretes. Nu iedodu un saakam runaat, ko katrs sheit dara. Pastaastu, ka man atvaljinaajums, bet shim esot komandeejums. Nu taa piipeedami un skatoties uz meiteneem aizrunaajamies tik taalu, ka vienu briidi likaas, ka paziistu vinju jau ilgaaku laiku. bet nu. katram savs celjsh ejams.
Peec shiim vakarinjaam dodamies pastaigaat pa vieteejo tirgu. tirgus kaa tirgus. visi naak klaat un piedaavaa "Ping-Pong shovu" (Meitene no savas vagiinas met aaraa bumbinjas, dzirdeets, ka arii dziivus putninjus utt. Mana koleegje gan uzreiz pasaka, ka tas nav higeeniski un to dara sievietes, kuraam taa vagiina tieshaam liela. Saprotu, ka tur man nebuus ko dariit. Pavazaajos, iedzeru vieteejo viskiju un priecaajos par siltumu. Pamatoti, jo izbraucot no LV bija miinusos, bet bankokaa pa nakti kaadi 20 graadi plusaa jau bija, ja ne visi 25. Patiikami.
Uz viesniicu devaamies ar "Tuk-Tuk". Viirinjsh seezh uz motorollera un aizmuguree atveerta tipa kabiiniite, kur var ieseesties liidz pat 3 cilveekiem. Katraa pilseetaa "Tuk-Tuk" ir savaadaaks. Bankokaa var saseesties 3 cilveeki, Krabi kaadi 4-6, bet Puketaa jau vairaak. Nu un ar shiem "Tuk Tuk" dzhekiem sarunaajam, ka tie vediis muus uz viesniicu. Njemam 2 "Tuk Tuk" katru pa 100 batiem un laizham. Tas bija ko veerts. Es, kaa jau vienmeer, kad iereibis esmu, prasos peec extriima. Nu taisijaam dragreisu ar tiem "Tuk-Tuk". Izkaarushies aaraa no kabiiniiteem, pilnaa aatrumaa braucam pa bankokas ielaam un bljaustamies: "Faster, Faster". Vadiitaaji tikai smaida un spiezh gaazi, cik no var.
Ierodoties viesniicaa nodomaaju, ka beidzot vajag paguleet, bet kaada runa. Viesniicaa kaartojot mantas un skatoties kas notiekaas, jau viens klauvee pie durviim un saka, ka vajag atziimeet ierashanos. Nu taa mees arii atziimeejaam. No saakuma pie vieniem numurinjaa, taalaak jau vazaajoties pa vieteejo apkaimi ar pudeli un mekleejot iestaadi, kur veel iegaadaaties. Iepaziistamies ar vieteejo taxistu (iesaukaa: Big), kursh braukaa kopaa ar savu meiteni (iesaukaa: Chipa). Vinjiem visiem ir iesaukas, jo vinju vaardi ir Baltajiem nesaprotami. Tie muus aizgaadaa uz vietu, kur peec vinju vaardiem sakot, varot iegaadaaties alkoholu. Nu labi. Ieved muus k-kaadaa pagalmaa, kur lielas metaala durvis. Ie-ejam iekshaa un tur paveraas aininj - pie durviim baara lete. Baarmenis, kas izskataas biki iedzeeris k-ko njemaas ar pudeleem. Klaat pieskrien vieteejais un saak piedaavaat meitenes un noraada uz taalaako sienu, kur uz 3 lavachkaam saseedinaatas kaadas 15 meitenes, kuras uz teviim skataas un smaida. Biku jociigi paliek, bet nu dziivojam veel liidzi notikumiem. Vieteejais saka - jebkura meitene pa 2 000 Batiem (~30Ls) Mees ar kompanjjonu nolemjam, ka meitenes nevajag, bet alkoholu gan vajadzeetu. Iegaadaajamies viskiju ar lielajaam kolaam pa 4 000 Batiem (~60Ls). Tikai no riita saprataam, ka esam dubultiigi paarmaksaajushi, bet ko nu paardziivot. Kam negadaas? Dodamies atpakalj un paarunaajam tiko redzeeto un jau saakam dzert. Ierodamies viesniicaa un nolemjam dzert viesniicas vestibilaa. Pasakam, lai muusu jaunie draugi (Chipa un Big) muus gaida. Panjemam glaazes no numurinjiem un dodamies lejaa dzert. Runaajam. Bigs visu laiku censhaas mums pierunaat, lai njemam meitenes, bet mees atrunaajamies un sakam, ka mees gribam tikai runaat un jums ir jaaseezh un jaarunaa ar mums. Paaris reizes veel vinjsh piedaavaaja, bet beigaas saprata, ka muus nepierunaas. Taa nu liidz 06:00 esam noseedeejushi un norunaajushi. Iepazinushies ar viesniicas vieteeju bandiitu, kursh mums jau piedaavaaja zaali un tos pashus meitenju pakalpojumus. Dazhiem visniicas aizkadriem, piemeeram, ka pa trepeem viesniicaas labaak neiet lejaa, jo izstaigaajushies cauri visaadaam veljas maajaam, pa k-kaadaam uudenstraseem un beigaas izgaajushi aaraa apsarga telpaa, kur pats apsargs pusmiegaa uz mums taa nobriinijaas, ka gandriiz pagjiiba. Jautaajot, ko mees sheit daram, mees atbildam, ka esam apmaldiijushies. Vinjsh muus laipni izved atpakalj uz viesniicas vestibilu un pasaka, ka labaak ir braukt ar liftu. Nu lai buutu.

Taada nu bija mana pirmaa nakts taizemee. No riita viss personaals ar maniim sveicinaajaas, maaja, ejot uz veikalu visi taxisti mani pazina un prasiija kaa es juutos. Nu jauki. Ierashanaas Taizemee bija nosvineeta. Taalaak veel palikushas kaadas 10 dienas. Buus interesanti, bet pa to veelaak.

Kristaps

Nav komentāru: